Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Lot Banglo Cantik di Besut_Tepi Sekolah
by anjang Tue Oct 28, 2014 10:47 pm

» TERHANGAT & TERMURAH DI PASARAN!!!_Susu Kambing WITH Madu
by anjang Tue Oct 28, 2014 10:47 pm

» Rahsia Pengguna Prepaid Buat Duit Setiap Bulan
by ASBN Mon Apr 28, 2014 3:38 pm

» CATUABA ORIGINAL : Tenaga Lelaki Luarbiasa . Terbukti Hebat... COD di KL.
by tzy74 Wed Mar 12, 2014 2:15 am

» TAWARAN HEBAT VIMAX Original Canada - Saiz Senjata & Seksual : COD di KL
by tzy74 Wed Mar 12, 2014 2:12 am

» SPERMAX GEL : TERBARU Untuk Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang Zakar. COD di KL
by tzy74 Wed Mar 12, 2014 2:03 am

» Andropenis Gold|Produk Tambah Saiz Zakar
by notrexdame Wed Mar 13, 2013 10:42 pm

» Stud 100 | Spray Untuk Tahan Lama | Digunakan Di Serata Dunia |
by notrexdame Mon Mar 11, 2013 9:49 pm

» Lovekiss Strawberry Pelincir Seksual Berperisa Strawberry | Sungguh Aroma
by notrexdame Sun Mar 10, 2013 6:57 pm

» NEXUS Pheromone | Hormon Pemikat Wanita
by notrexdame Wed Mar 06, 2013 10:55 pm

» Beauty Breast Pump | Besar Dan Tegang Payudara
by notrexdame Thu Feb 28, 2013 9:18 pm

» Playboy Penis Pump | Pump Zakar | Besar | Panjang | Meluruskan Zakar
by notrexdame Tue Feb 26, 2013 8:38 pm

» Semi gauge pistol penis pump - untuk sedutan lebih kuat pembesaran zakar
by notrexdame Tue Feb 26, 2013 12:29 am

» SEMENAX PIL HERBA UNTUK TAMBAH AIR MANI, SPERMA & PANCUTAN
by notrexdame Thu Feb 21, 2013 10:16 pm

» Isteri Sempit | Isteri Ketat | Tongkat Madura | Tongkat Ajimat Madura
by notrexdame Tue Feb 19, 2013 11:23 pm



kejadian tanah runtuh....apa pandangan anda?

View previous topic View next topic Go down

kejadian tanah runtuh....apa pandangan anda?

Post by nadirah87 on Wed Dec 10, 2008 3:24 pm

salam semua....
baru2 ini kita dikejutkan dengan kejadian tanah runtuh....
boleh kalian berikan pendapat disebalik kejadian tersebut?

nadirah87
Global Moderator

Female Number of posts : 212
Age : 29
Location : jengka, pahang
Job/hobbies : student / membaca, melayari internet
Registration date : 30/11/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: kejadian tanah runtuh....apa pandangan anda?

Post by Reko on Wed Dec 10, 2008 11:04 pm

tempat tue haunted.. kan dah byk kali berlaku kes tanah runtuh kat sana?

Reko
Forumer

Male Number of posts : 67
Age : 28
Location : Hidden vilage of water
Registration date : 01/12/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: kejadian tanah runtuh....apa pandangan anda?

Post by Fox on Thu Dec 11, 2008 10:13 pm

huh? ya meh tempat haunted? hihihihi, dulu aku pegi sana memang nampak macam haunted la, sunyi ja sebab perumahan orang2 kaya hahaha.

tapi apapun, silap kontraktor dan silap pembeli. dimana silap kontraktor, yakin sudah dengan base foundation itu site, x sangka jadi macam highland towers, and bagi penduduk ni, ingat2la tempat tu bukit, jadi what goes up must come down neither way.

tidak jadi tu macam kalau xbyk rumah. patut buat sebiji2 ja, hahaha, beli the whole bukit. Razz

_________________


"Ingatlah ketika kamu menerima (berita bohong) itu dari mulut ke mulut & kamu katakan dengan mulutmu apa yang tidak kamu ketahui sedikit pun & kamu menganggapnya remeh padahal dalam pandangan ALLAH itu soal besar & mengapa kamu tidak berkata ketika mendengarnya ,"tidak pantas bagi kita membicarakan ini,MahaSUCI Engkau, ini adalah kebohongan yang besar"

Fox
Administrator

Male Number of posts : 110
Location : Putatan Kota Kinabalu
Job/hobbies : Yezza
Registration date : 22/11/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: kejadian tanah runtuh....apa pandangan anda?

Post by askleagudgirlz on Fri Dec 12, 2008 12:07 am

- manusia tidak belajar dari kesilapan/ pengalaman lalu... confused

- pokok ditanam, tapi rumput sbg litup bumi xda,,,apa tanah tu ndak runtuh... Evil or Very Mad

- pembeli lak,,,nak sgt view cantik,,,makin tgi makin mahal,,,risiko dia da nda peduli janji dpt stay tpt glemer...(tp,mmg best pn stay kwsn bukit2 ni... Cool )

- balasan kepada kita (manusia) yg sllu buat kerosakn di'muka bumi ni..(kira warning la ni...)ingat2la...dunia ni makin tua,,,nda larat sda menanggung dosa2 kita,,tu pasal smpai bukit2 pn 'jatuH....'

pa2pn,,,benda dah jadi...ni smua kuasa Allah s.w.t...mgkn ini peringatan utk kita semua...harap dapat amik iktibar dari kejadian berkenaan...
Please

askleagudgirlz
Forumer

Female Number of posts : 56
Age : 32
Location : kuhara,sabah
Job/hobbies : 'bibik'/tenet,making frenz,music,jjcm
Registration date : 06/12/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: kejadian tanah runtuh....apa pandangan anda?

Post by decks on Sat Dec 13, 2008 11:26 pm

krna degil.. tp itu sememangnya sifat manusia.. Razz

decks
Forumer

Male Number of posts : 239
Age : 31
Location : Kota Marudu, Kiulu Tamparuli,
Job/hobbies : dengar2 music, jalan2, surf tenet.. heh heh..
Registration date : 23/11/2008

View user profile http://www.mblog.com.my/tambalut

Back to top Go down

Re: kejadian tanah runtuh....apa pandangan anda?

Post by Fox on Mon Dec 15, 2008 12:25 pm

tapi tidak silap baru2 ni ada kes dgn orang2 "berada" yang juga menjadi mangsa keadaan sana. dorang tidak suka pegawai2 penyelamat masuk kawasan rumah dorang ,jalan ramai2, pijak sini sana, handle itu ini, sampai makanan bungkus (tapau) utk mangsa pun dorang tidak ambil. x mau makan. ntahlah, ni la kalau dah jadi UP sikit. hahaha . sampai ada yang lari duduk hotel. Razz

_________________


"Ingatlah ketika kamu menerima (berita bohong) itu dari mulut ke mulut & kamu katakan dengan mulutmu apa yang tidak kamu ketahui sedikit pun & kamu menganggapnya remeh padahal dalam pandangan ALLAH itu soal besar & mengapa kamu tidak berkata ketika mendengarnya ,"tidak pantas bagi kita membicarakan ini,MahaSUCI Engkau, ini adalah kebohongan yang besar"

Fox
Administrator

Male Number of posts : 110
Location : Putatan Kota Kinabalu
Job/hobbies : Yezza
Registration date : 22/11/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: kejadian tanah runtuh....apa pandangan anda?

Post by nadirah87 on Mon Dec 15, 2008 4:14 pm

erm...haunted kew??? x tahu pulak saya...tapi 15 tahun dulu penah runtuh gak kan? kat situ jugak...tapi pelik kenapa kita masih x nak amek iktibar lagi??? masih nak tunjuk hebat...tapi x tahu ada lagi yang maha hebat kan???

nadirah87
Global Moderator

Female Number of posts : 212
Age : 29
Location : jengka, pahang
Job/hobbies : student / membaca, melayari internet
Registration date : 30/11/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: kejadian tanah runtuh....apa pandangan anda?

Post by atira on Mon Dec 15, 2008 5:20 pm

dorang tu cuma xde muhasabah diri...

pentingkan diri pun ade..
pgwai2 bertugas nk tolong pun ade yg berlagak lagi..

mybe da tertimbus baru nk suh tolong kot..ego ah

atira
Forumer

Female Number of posts : 20
Age : 31
Registration date : 15/12/2008

View user profile http://www.myspace.com/asfidawati

Back to top Go down

Re: kejadian tanah runtuh....apa pandangan anda?

Post by nadirah87 on Tue Dec 16, 2008 12:08 am

biasela manusia

nadirah87
Global Moderator

Female Number of posts : 212
Age : 29
Location : jengka, pahang
Job/hobbies : student / membaca, melayari internet
Registration date : 30/11/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: kejadian tanah runtuh....apa pandangan anda?

Post by Sponsored content Today at 4:00 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum