Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Lot Banglo Cantik di Besut_Tepi Sekolah
by anjang Tue Oct 28, 2014 10:47 pm

» TERHANGAT & TERMURAH DI PASARAN!!!_Susu Kambing WITH Madu
by anjang Tue Oct 28, 2014 10:47 pm

» Rahsia Pengguna Prepaid Buat Duit Setiap Bulan
by ASBN Mon Apr 28, 2014 3:38 pm

» CATUABA ORIGINAL : Tenaga Lelaki Luarbiasa . Terbukti Hebat... COD di KL.
by tzy74 Wed Mar 12, 2014 2:15 am

» TAWARAN HEBAT VIMAX Original Canada - Saiz Senjata & Seksual : COD di KL
by tzy74 Wed Mar 12, 2014 2:12 am

» SPERMAX GEL : TERBARU Untuk Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang Zakar. COD di KL
by tzy74 Wed Mar 12, 2014 2:03 am

» Andropenis Gold|Produk Tambah Saiz Zakar
by notrexdame Wed Mar 13, 2013 10:42 pm

» Stud 100 | Spray Untuk Tahan Lama | Digunakan Di Serata Dunia |
by notrexdame Mon Mar 11, 2013 9:49 pm

» Lovekiss Strawberry Pelincir Seksual Berperisa Strawberry | Sungguh Aroma
by notrexdame Sun Mar 10, 2013 6:57 pm

» NEXUS Pheromone | Hormon Pemikat Wanita
by notrexdame Wed Mar 06, 2013 10:55 pm

» Beauty Breast Pump | Besar Dan Tegang Payudara
by notrexdame Thu Feb 28, 2013 9:18 pm

» Playboy Penis Pump | Pump Zakar | Besar | Panjang | Meluruskan Zakar
by notrexdame Tue Feb 26, 2013 8:38 pm

» Semi gauge pistol penis pump - untuk sedutan lebih kuat pembesaran zakar
by notrexdame Tue Feb 26, 2013 12:29 am

» SEMENAX PIL HERBA UNTUK TAMBAH AIR MANI, SPERMA & PANCUTAN
by notrexdame Thu Feb 21, 2013 10:16 pm

» Isteri Sempit | Isteri Ketat | Tongkat Madura | Tongkat Ajimat Madura
by notrexdame Tue Feb 19, 2013 11:23 pm



CIinta Ditolak

View previous topic View next topic Go down

CIinta Ditolak

Post by MIJI on Sat May 23, 2009 5:50 pm

Salam sukses semua,

Ari ni nak kongsi satu cerita ngan korang semua atau err.. lebih tepat lagi meluahkan perasaan apabila hati ini dkecewakan.(jiwang x bunyik nyer?)

Pernah x korang syok kat seseorang pas tu bila dah berani nak face2 face ngan dier utk kasi tahu kita syok kat dier tapi jawapan yg diterima adalah mengecewakan/maknanya kena rejectlah Crying or Very sad pernah x?

Kalau sesiaper pernah alami situasi cam ni,kongsi2lah ngan saya yer...
camner korang atasi rasa sedih ni dan cara korang melupakan perempuan/lelaki idaman korang ni.

http://blogahmadtarmizi-miji.blogspot.com/

MIJI
Forumer

Male Number of posts : 20
Registration date : 01/05/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: CIinta Ditolak

Post by hafizaiman95 on Sat May 23, 2009 10:05 pm

x penah la pulak....

hafizaiman95
Forumer

Male Number of posts : 37
Age : 21
Location : Pasir Gudang
Job/hobbies : Student
Registration date : 22/12/2008

View user profile http://hafizaiman95.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CIinta Ditolak

Post by budakbaru2009 on Sun May 24, 2009 3:52 pm

x pernah~sllu kata syok dai pun syok gk *jarang srius time kata gitu*

budakbaru2009
Forumer

Male Number of posts : 71
Registration date : 09/02/2009

View user profile http://albertrulez.webs.com

Back to top Go down

Re: CIinta Ditolak

Post by butterfly on Thu May 28, 2009 1:51 am

hehehe..lawak juga eek tajuk awak nii Miji..biasa laa tu,tak semua yang kita impikan akan menjadi datngnyee seakan menguji..kadang2 apa yang kita suka sebenarnya tak baik untuk kita, dan benda yang kita tak suka kadang2 tu lah yang terbaik untuk kita..:-)

butterfly
Forumer

Female Number of posts : 127
Age : 30
Location : Mache Qlate
Job/hobbies : student
Registration date : 28/11/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: CIinta Ditolak

Post by MIJI on Mon Jun 01, 2009 12:08 am

Salam sukses butterfly,

Lawak ker? hahaha

Hm..butterfly ader ke experience cam ni?kongsi2lah skit citer dier,manalaha tahu kalau criter butterfly boleh buat filem lepas ini,hahaha,gurau jer Smile

http://blogahmadtarmizi-miji.blogspot.com/

MIJI
Forumer

Male Number of posts : 20
Registration date : 01/05/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: CIinta Ditolak

Post by butterfly on Tue Jun 02, 2009 8:13 pm

mn ada..tak pernah couple pun..orang cakap من لا يذوق لم يعرف...jd takleh laa nk berkongsi pengalaman cinta ditolak tu cmne..awak plak?? cite laa sikit..kot2 bleh buat pengajaran masa akan datang.. Smile

butterfly
Forumer

Female Number of posts : 127
Age : 30
Location : Mache Qlate
Job/hobbies : student
Registration date : 28/11/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: CIinta Ditolak

Post by MIJI on Fri Jun 05, 2009 5:36 pm

Hmm...biasalah mula2 tu just kenal2 sebagai kawan2 jer tapi lepas tu tersuka pulak kat dier,jadi pelan2 lah ushar sampailah satu hari tu daripada dok mendam perasaan saya pun luahkanlah perasaan kat dier tapi macam tajuk post nilah hasilnya,hahaha sakit gak hati ni,tapi bak pepatah live strong btul x? ialah bunga bukan sekuntum,kumbang bukan seekor,macam tulah skit lebih kurang criter dier Razz

http://blogahmadtarmizi-miji.blogspot.com/

MIJI
Forumer

Male Number of posts : 20
Registration date : 01/05/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: CIinta Ditolak

Post by butterfly on Wed Jun 10, 2009 7:20 am

takpe lah, sekurang2nya awak dh bgthuu hasrat hati awak tu...tu hak dia untuk memilih, kita tak bleh paksa orng untuk menerima kita, begitu juga dgn kita..tak semua yang kita impikan akan menjadi, datangnya seakan menguji..Sabarlah, mungkin ada hikmah dsebliknya..

apa yang kita suka tak smestinya baik untuk kita, begitu juga apa yang kita tak suka buruk kita, sesungguhnya Allah Maha Mengetahui atas segalanya Smile Smile

butterfly
Forumer

Female Number of posts : 127
Age : 30
Location : Mache Qlate
Job/hobbies : student
Registration date : 28/11/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: CIinta Ditolak

Post by butterfly on Wed Jun 10, 2009 7:20 am

life must go on..be strong.. Smile Smile

butterfly
Forumer

Female Number of posts : 127
Age : 30
Location : Mache Qlate
Job/hobbies : student
Registration date : 28/11/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: CIinta Ditolak

Post by MIJI on Wed Jun 10, 2009 12:28 pm

Hahaha,

Thanks a lot butterfly Smile

betul tu,walau apa pun hidup mesti diteruskan!!!

http://blogahmadtarmizi-miji.blogspot.com/

MIJI
Forumer

Male Number of posts : 20
Registration date : 01/05/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: CIinta Ditolak

Post by butterfly on Thu Jun 11, 2009 8:14 pm

Smile Smile
teruskan berusaha..yang bulat takkn datang bergolek dan yang pipih takkn datang melayang..all the best,, Smile

butterfly
Forumer

Female Number of posts : 127
Age : 30
Location : Mache Qlate
Job/hobbies : student
Registration date : 28/11/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: CIinta Ditolak

Post by cisqo87 on Sat Jun 20, 2009 8:00 pm

anggap sahaj itu semua dugaan dan pasti ade kebaikan di sebaliknya

cisqo87
Forumer

Male Number of posts : 62
Registration date : 15/03/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: CIinta Ditolak

Post by elairvent on Sun Jun 21, 2009 11:14 am

kawan aku penah...
tp die wat bodo jer...
ok jer aku tgk kwn aku nie...
still strong...

elairvent
Forumer

Male Number of posts : 240
Age : 28
Location : In da house
Job/hobbies : still a student ya..
Humor : keep further..
Registration date : 02/12/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: CIinta Ditolak

Post by butterfly on Thu Jun 25, 2009 10:54 am

dah takde jodoh nk buat cmne..tak semua yang kita suka tu baik untuk kita, dan begitulah sebliknya, Allah Maha Mengetahui ats segalnya.. Smile

butterfly
Forumer

Female Number of posts : 127
Age : 30
Location : Mache Qlate
Job/hobbies : student
Registration date : 28/11/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: CIinta Ditolak

Post by cisqo87 on Tue Jun 30, 2009 1:35 am

akhir kata..terima aje...

cisqo87
Forumer

Male Number of posts : 62
Registration date : 15/03/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: CIinta Ditolak

Post by MIJI on Tue Jun 30, 2009 7:38 pm

Hahaha,

thanks semua,

Terubat pedih hati ni bila baca komen korang semua,btul tu kita mesti terima apa yg jadi kerana pasti ada hikmah di sebaliknya,btul x? Smile

http://blogahmadtarmizi-miji.blogspot.com

MIJI
Forumer

Male Number of posts : 20
Registration date : 01/05/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: CIinta Ditolak

Post by butterfly on Fri Jul 10, 2009 9:59 am

Very Happy cheers
ceriakan hidupmu dengan senyuman.. Very Happy

butterfly
Forumer

Female Number of posts : 127
Age : 30
Location : Mache Qlate
Job/hobbies : student
Registration date : 28/11/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: CIinta Ditolak

Post by azwanz on Sat Oct 17, 2009 4:18 pm

Adui... sedih juga la kalau macam tu..
Tapi terima ja la sebab mungkin ada yang lebih baik/cantik lagi ko jumpa pada masa akan datang..

azwanz
Forumer

Male Number of posts : 8
Age : 28
Location : Ranau, Kota Kinabalu, Kuching Srwk
Job/hobbies : Medical Student
Registration date : 17/10/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: CIinta Ditolak

Post by butterfly on Mon Oct 19, 2009 7:30 pm

setiap apa yang berlaku tu, mesti ada hikmah disebalik..
terima dan redha dengan apa yang ada..
hadapilah hidup ini dengan ketabahan hati...

butterfly
Forumer

Female Number of posts : 127
Age : 30
Location : Mache Qlate
Job/hobbies : student
Registration date : 28/11/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: CIinta Ditolak

Post by Sponsored content Today at 4:00 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum