Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Lot Banglo Cantik di Besut_Tepi Sekolah
by anjang Tue Oct 28, 2014 10:47 pm

» TERHANGAT & TERMURAH DI PASARAN!!!_Susu Kambing WITH Madu
by anjang Tue Oct 28, 2014 10:47 pm

» Rahsia Pengguna Prepaid Buat Duit Setiap Bulan
by ASBN Mon Apr 28, 2014 3:38 pm

» CATUABA ORIGINAL : Tenaga Lelaki Luarbiasa . Terbukti Hebat... COD di KL.
by tzy74 Wed Mar 12, 2014 2:15 am

» TAWARAN HEBAT VIMAX Original Canada - Saiz Senjata & Seksual : COD di KL
by tzy74 Wed Mar 12, 2014 2:12 am

» SPERMAX GEL : TERBARU Untuk Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang Zakar. COD di KL
by tzy74 Wed Mar 12, 2014 2:03 am

» Andropenis Gold|Produk Tambah Saiz Zakar
by notrexdame Wed Mar 13, 2013 10:42 pm

» Stud 100 | Spray Untuk Tahan Lama | Digunakan Di Serata Dunia |
by notrexdame Mon Mar 11, 2013 9:49 pm

» Lovekiss Strawberry Pelincir Seksual Berperisa Strawberry | Sungguh Aroma
by notrexdame Sun Mar 10, 2013 6:57 pm

» NEXUS Pheromone | Hormon Pemikat Wanita
by notrexdame Wed Mar 06, 2013 10:55 pm

» Beauty Breast Pump | Besar Dan Tegang Payudara
by notrexdame Thu Feb 28, 2013 9:18 pm

» Playboy Penis Pump | Pump Zakar | Besar | Panjang | Meluruskan Zakar
by notrexdame Tue Feb 26, 2013 8:38 pm

» Semi gauge pistol penis pump - untuk sedutan lebih kuat pembesaran zakar
by notrexdame Tue Feb 26, 2013 12:29 am

» SEMENAX PIL HERBA UNTUK TAMBAH AIR MANI, SPERMA & PANCUTAN
by notrexdame Thu Feb 21, 2013 10:16 pm

» Isteri Sempit | Isteri Ketat | Tongkat Madura | Tongkat Ajimat Madura
by notrexdame Tue Feb 19, 2013 11:23 pm



hai bole berkenalan saya nak berkenalan denagn anda semua dengan berkat heheh

View previous topic View next topic Go down

hai bole berkenalan saya nak berkenalan denagn anda semua dengan berkat heheh

Post by supercalhXpdA on Tue Dec 02, 2008 8:11 pm

jum berkenalan saya kekakkakaka om bah kono toko main ahaha tak taw oh g mana nak laksanakan kerja saya hahahha tak taw nak cakap papa...cakp kosong ja la gaman haha:lol:

supercalhXpdA
Forumer

Male Number of posts : 6
Location : planet kejora
Job/hobbies : bola sepak
Registration date : 02/12/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: hai bole berkenalan saya nak berkenalan denagn anda semua dengan berkat heheh

Post by Zero on Tue Dec 02, 2008 8:23 pm

Salam perkenalan dari saya jugak.. peace.... Surprised

Zero
Forumer

Male Number of posts : 112
Location : Sabah, KK
Job/hobbies : Pelajar Je..
Registration date : 23/11/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: hai bole berkenalan saya nak berkenalan denagn anda semua dengan berkat heheh

Post by supercalhXpdA on Tue Dec 02, 2008 8:26 pm

wa zero harimau saya takut lah wawaawa Very Happy

supercalhXpdA
Forumer

Male Number of posts : 6
Location : planet kejora
Job/hobbies : bola sepak
Registration date : 02/12/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: hai bole berkenalan saya nak berkenalan denagn anda semua dengan berkat heheh

Post by Mikail on Tue Dec 02, 2008 8:30 pm

supercalhXp ni saya boleh tafsir..
yang dA di hujung tu apa mksd? Smile

Mikail
Forumer

Number of posts : 94
Registration date : 22/11/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: hai bole berkenalan saya nak berkenalan denagn anda semua dengan berkat heheh

Post by decks on Tue Dec 02, 2008 8:34 pm

da tu dragon antu Twisted Evil

decks
Forumer

Male Number of posts : 239
Age : 31
Location : Kota Marudu, Kiulu Tamparuli,
Job/hobbies : dengar2 music, jalan2, surf tenet.. heh heh..
Registration date : 23/11/2008

View user profile http://www.mblog.com.my/tambalut

Back to top Go down

Re: hai bole berkenalan saya nak berkenalan denagn anda semua dengan berkat heheh

Post by nadirah87 on Tue Dec 02, 2008 10:09 pm

salam perkenalan buat anda

nadirah87
Global Moderator

Female Number of posts : 212
Age : 29
Location : jengka, pahang
Job/hobbies : student / membaca, melayari internet
Registration date : 30/11/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: hai bole berkenalan saya nak berkenalan denagn anda semua dengan berkat heheh

Post by Zero on Tue Dec 02, 2008 10:35 pm

supercalhXpdA wrote:wa zero harimau saya takut lah wawaawa Very Happy

jaga2x.. rimau putih ni baru jak terlepas dari zoo.. hehe....

Zero
Forumer

Male Number of posts : 112
Location : Sabah, KK
Job/hobbies : Pelajar Je..
Registration date : 23/11/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: hai bole berkenalan saya nak berkenalan denagn anda semua dengan berkat heheh

Post by elairvent on Tue Dec 02, 2008 11:55 pm

amaran daripada pihak bkuasa:
selepas nie tiada lg pkerjaan utk pjga haiwan d zoo...
heheee...

elairvent
Forumer

Male Number of posts : 240
Age : 28
Location : In da house
Job/hobbies : still a student ya..
Humor : keep further..
Registration date : 02/12/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: hai bole berkenalan saya nak berkenalan denagn anda semua dengan berkat heheh

Post by Fox on Wed Dec 03, 2008 12:54 pm

cheers Selamat datang ke forum cakap2.com cheers

_________________


"Ingatlah ketika kamu menerima (berita bohong) itu dari mulut ke mulut & kamu katakan dengan mulutmu apa yang tidak kamu ketahui sedikit pun & kamu menganggapnya remeh padahal dalam pandangan ALLAH itu soal besar & mengapa kamu tidak berkata ketika mendengarnya ,"tidak pantas bagi kita membicarakan ini,MahaSUCI Engkau, ini adalah kebohongan yang besar"

Fox
Administrator

Male Number of posts : 110
Location : Putatan Kota Kinabalu
Job/hobbies : Yezza
Registration date : 22/11/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: hai bole berkenalan saya nak berkenalan denagn anda semua dengan berkat heheh

Post by Reko on Wed Dec 10, 2008 11:03 pm

hai hai, selamat datang ke cakap2.com

Reko
Forumer

Male Number of posts : 67
Age : 28
Location : Hidden vilage of water
Registration date : 01/12/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: hai bole berkenalan saya nak berkenalan denagn anda semua dengan berkat heheh

Post by nadirah87 on Mon Dec 15, 2008 1:59 pm

semoga ukhuwah akan kukuh

nadirah87
Global Moderator

Female Number of posts : 212
Age : 29
Location : jengka, pahang
Job/hobbies : student / membaca, melayari internet
Registration date : 30/11/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: hai bole berkenalan saya nak berkenalan denagn anda semua dengan berkat heheh

Post by askleagudgirlz on Mon Dec 15, 2008 2:04 pm

salam perkenalan utk semua...mari bertukar pendapat d'cakap.com..

askleagudgirlz
Forumer

Female Number of posts : 56
Age : 32
Location : kuhara,sabah
Job/hobbies : 'bibik'/tenet,making frenz,music,jjcm
Registration date : 06/12/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: hai bole berkenalan saya nak berkenalan denagn anda semua dengan berkat heheh

Post by atira on Mon Dec 15, 2008 5:10 pm

salam kenal super

atira
Forumer

Female Number of posts : 20
Age : 31
Registration date : 15/12/2008

View user profile http://www.myspace.com/asfidawati

Back to top Go down

Re: hai bole berkenalan saya nak berkenalan denagn anda semua dengan berkat heheh

Post by Sponsored content Today at 3:51 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum