Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Lot Banglo Cantik di Besut_Tepi Sekolah
by anjang Tue Oct 28, 2014 10:47 pm

» TERHANGAT & TERMURAH DI PASARAN!!!_Susu Kambing WITH Madu
by anjang Tue Oct 28, 2014 10:47 pm

» Rahsia Pengguna Prepaid Buat Duit Setiap Bulan
by ASBN Mon Apr 28, 2014 3:38 pm

» CATUABA ORIGINAL : Tenaga Lelaki Luarbiasa . Terbukti Hebat... COD di KL.
by tzy74 Wed Mar 12, 2014 2:15 am

» TAWARAN HEBAT VIMAX Original Canada - Saiz Senjata & Seksual : COD di KL
by tzy74 Wed Mar 12, 2014 2:12 am

» SPERMAX GEL : TERBARU Untuk Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang Zakar. COD di KL
by tzy74 Wed Mar 12, 2014 2:03 am

» Andropenis Gold|Produk Tambah Saiz Zakar
by notrexdame Wed Mar 13, 2013 10:42 pm

» Stud 100 | Spray Untuk Tahan Lama | Digunakan Di Serata Dunia |
by notrexdame Mon Mar 11, 2013 9:49 pm

» Lovekiss Strawberry Pelincir Seksual Berperisa Strawberry | Sungguh Aroma
by notrexdame Sun Mar 10, 2013 6:57 pm

» NEXUS Pheromone | Hormon Pemikat Wanita
by notrexdame Wed Mar 06, 2013 10:55 pm

» Beauty Breast Pump | Besar Dan Tegang Payudara
by notrexdame Thu Feb 28, 2013 9:18 pm

» Playboy Penis Pump | Pump Zakar | Besar | Panjang | Meluruskan Zakar
by notrexdame Tue Feb 26, 2013 8:38 pm

» Semi gauge pistol penis pump - untuk sedutan lebih kuat pembesaran zakar
by notrexdame Tue Feb 26, 2013 12:29 am

» SEMENAX PIL HERBA UNTUK TAMBAH AIR MANI, SPERMA & PANCUTAN
by notrexdame Thu Feb 21, 2013 10:16 pm

» Isteri Sempit | Isteri Ketat | Tongkat Madura | Tongkat Ajimat Madura
by notrexdame Tue Feb 19, 2013 11:23 pm



Catuaba - Sihat tubuh badan terselah kelakian | http://untuk-lelaki.webs.com/

View previous topic View next topic Go down

Catuaba - Sihat tubuh badan terselah kelakian | http://untuk-lelaki.webs.com/

Post by notrexdame on Mon Sep 10, 2012 1:47 pm


Shot at 2012-09-01


Shot at 2012-09-01



"Nak EXTRA POWER?
Luar Biasa & Liar Biasa?
Hebat Di Ranjang?

Kini Telah Ada 100% Ramuan Bahan Asli Yang Memberi Kesan Hebat! Boleh Menjadikan Anda Sihat Tubuh Badan
Dan Terserlah Kelelakian!

Lihat Apa Kata Mereka

"Suami saya sering cepat penat dan letih bila bersama saya. Kadang-kadang saya nak lagi dia dah tak larat. Lepas dia ambil Catuaba, terbalik jadinya! Suami saya sering 'ajak'. Kalau dulu tak sampai 10 minit dah 'game over', tapi sekarang bertambah lama dan dah berapa kali saya nampak 'bintang'. Rasa pun lain macam! Bestnyer!"

NurulHuda
Kuala Lumpur



"Saya sekarang dah mencecah umur 47 tahun. Alahai...rasa macam orang tua jer! Bini saya dok maintain jer lagi. Tak boleh jadi ni. Nasib baik rakan sekerja rekemen Catuaba. Selepas mengambil sachet yang ke-3, saya mula merasa perubahannya. MENAKJUBKAN! Saya rasa macam remaja semula. Yang lagi best...waktu bertarung dengan isteri...Hahaha!!! Dah terpancut pun boleh lagi maintain keras!"

Zainuddin
Sungai Petani, Kedah



"Macam-macam produk saya dah cuba, boleh la tahan. Kalau nak kuat kena beli ubat kuat. Kalau nak keras kena beli ubat keras. Kalau nak tahan lama kena la beli ubat tahan lama. Takut gak ambik macam-macam ubat. Rosak buah pinggang. Bajet pun tinggi. Tapi bila ambil Catuaba, KUAT, KERAS, TAHAN LAMA semua ada dengan hanya beli satu produk. Tak la mahal mana pun! Terima kasih Zack kerana kenalkan kat aku!

Ariffin
Sabak Bernam, Selangor



"Hihihi... malu la jugak nak cerita. Tapi saya nak kongsi pengalaman saya. Saya berusia 27 tahun dan merupakan isteri kedua kepada suami yang berusia 45 tahun. Pada awal perkahwinan saya selalu tak merasa puas dilayan oleh suami saya. Tapi nak buat macam mana...dah itu pilihan saya bersuami lebih tua dan jadi no 2. Tapi setelah diperkenalkan Catuaba oleh teman facebook, suami saya nampak berbeza! Layanannya juga lebih MANTAP! Tak sabar saya menunggu giliran...

Lisa
Ipoh, Perak



"Salam, abang dah lama cari produk macam ni. Nak beli bukan senang...nak juga jaga imej abang yang bergelar "Pak Aji". Setakat kopi kuat ke kopi power ke memang la senang dapat tapi tak ada kesan power pun! Lepas ambil Catuaba, Alhamdulilah semuanya POWER! Tak tau la nak cerita...Isteri-isteri abang je yang tahu...

Haji Ismail
Butterworth, Pulau Pinang

Tak Yakin Lagi Ye....Baca la Lagi...


"Hello! I macam tak percaya ini produk banyak bagus. Sebelum ni I memang takut mahu cuba apa produk pun. Takut sakit maa...Tapi I punya kawan bagi gerenti ini produk tidak ada 'side effect'. Sekarang I sudah nampak ada beza dari dulu. Wife I pun banyak 'happy'. Badan I pun ada 'power' dan susah mahu letih!"

Steven Tan
Kuantan, Pahang


"Hai, saya baru berusia 32 tahun tapi dah ada masalah sakit-sakit badan. Ini menyebabkan hubungan intim saya dengan isteri semakin dingin. Ubat doktor jangan cakaplah, lega sekejap pastu sakit balik. Saya cuba pulak rawatan tradisional, tak berkesan jugak. Jumpa bomoh kot-kot la kena buatan orang. Macam tu jugak! Last-last isteri saya suruh makan Catuaba. Kali pertama makan saya demam dan sakit-sakit sendi, tapi untuk 1 hari saja. Hari kedua saya mula rasa bersemangat walaupun badan masih demam. Alhamdulilah, hari berikutnya saya mula rasa segar dan bertenaga. Saya terus mengambil Catuaba sehingga sekarang. Sakit-sakit badan saya dah tak ada lagi! Badan pun makin POWER! Hubungan dengan isteri bertambah erat. Macam pengantin baru je rasanya. Terima kasih Isteriku!"

Firdaus
Alor Gajah, Melaka


"Sebut aje ubat kuat, abang orang pertama beli! Mana taknya, nak maintain POWER. Setakat badan berketul-ketul tapi tak POWER nak buat apa! Lepas ambil Catuaba abang yakin pada diri sendiri. Isteri abang pun heran ngan 'performance' abang ...lain macam je katanya. Lebih POWER dan lebih LIAR!

Abang Aman
Taiping, Perak


"First time ambil Catuaba esoknya terus demam, tapi tak teruklah. Cuma badan rasa panas dan lenguh-lenguh. Selepas 2 hari saya rasa bersemangat dan bertenaga. Bangun tidur pun senang walaupun tidur hanya 4 jam. Badan terasa ringan! Saya pasti ini kesan dari Catuaba!"

Rezuwan Hamzah
Pasir Gudang, Johor


"Sebagai seorang pekerja binaan, saya perlu memastikan saya sentiasa sihat dan bertenaga. Saya dah mencuba banyak produk baik dari tonik kuat ke, kopi kuat ke, makjun kuat ke...semua saya dah cuba...Hampeh!!! Bila saya mencuba Catuaba ni....WOW! Macam tak percaya! Saya mampu melayan kedua-dua isteri saya tanpa letih...betul2 POWER!"

Rahman Ismail
Sungai Dua, Pulau Pinang


CATUABA NOURISHING ESSENCE

Satu Asimiliasi Daripada Ilmu Purba Dan Moden Dilengkapi Dengan Penyelidikan Saintifik Yang Terbukti!

Catuaba Nourishing Essence Adalah Ubat Herba Asli Yang Pekat Dan Mujarab Yang Dapat Membantu Golongan Lelaki Dewasa Yang Berdepan Dengan Pelbagai Jenis Masalah Kesihatan Dalaman Dan Luaran Dengan Memberikan Tahap Kesihatan dan Tenaga Yang Optimum Sekaligus Mengembalikan Tenaga Kelelakian Yang LUARBIASA & LIARBIASA!

Tidak Seperti UBAT POWER Yang Lain, Catuaba Nourishing Essence Mempunyai Kandungan 100% Ramuan Bahan Asli, HALAL, Mudah Dan Selamat Digunakan Serta Sesuai Untuk Penghidap Kencing Manis, Jantung Dan Darah Tinggi. Dengan EXTRA POWERNYA, Catuaba Nourishing Essence dapat merawat keletihan dan kelemahan umum serta kebimbangan dan daya ingatan yang lemah!

Apakah kelebihan dan manfaat Catuaba Nourishing Essence ini?

Fungsi Penyegaran Fisiologi Yang Semulajadi

Catuaba boleh menyegarkan dan membaiki fungsi fisiologi lelaki dalam lingkungan umur pertengahan. Ia juga boleh mencegah pelbagai penyakit kemerosotan fungsi yang mudah berlaku semasa menopause lelaki selain memulihkan kecergasan kepada tempoh muda.

Menggalakkan Penyembuhan

Kulit pokok Catuaba boleh mencegah individu-individu daripada rasa gelisah dan membantu mengatasi kealpaan dan demensia. Orang yang mengambil herba ini telah mengatakan bahawa mereka berasa lebih tenang dan bertenaga. Catuaba juga bertindak sebagai perangsang sistem saraf dan membantu ke atas kemurungan. Herba ini dapat melegakan kesakitan saraf serta membantu ke atas insomnia.

Ciri-Ciri Tidak Toksik

Faedah-faedah yang lain ialah sifat kulit pokok Catuaba yang tidak toksik seperti minyak aromatik, tanin dan alkaloid. Catuaba tidak membawa kesan sampingan kerana unsur-unsurnya yang bukan toksik.

Sebatian Anti-Bakteria

Para penyelidik di Jepun mendapati bahawa kulit pokok Catuaba mengandungi sebatian anti-bakteria. Dalam kajian mereka, tikus telah disuntik dos E.Coli yang tinggi sekali dengan Catuaba. Catuaba dibuktikan telah melindungi tikus dari jangkitan bakteria.

Sebatian Antiviral

Para penyelidik di Jepun juga telah mendapati bahawa Catuaba mengandungi sebatian antiviral. Kajian telah menunjukkan bahawa herba ini boleh melawan virus HIV. Penyelidik telah memberi tikus dengan Catuaba dan menyuntik mereka dengan virus HIV. Keputusan menunjukkan bahawa Catuaba telah melindungi sel-sel darah putih tikus daripada menyerap virus HIV.

Walau bagaimanapun, banyak lagi kajian-kajian lain yang sedang giat dijalankan bagi mencari jawapan sama ada Catuaba adalah satu rawatan yang berkesan untuk virus HIV.


Apa Benda Catuaba ni?

Catuaba adalah sejenis pokok kecil yang tumbuh di utara Brazil. Semasa musim berbunga, ia kembang dengan bunga berwarna kuning dan oren.

Dalam catatan sejarah silam untuk perubatan herba, kulit pokok Catuaba lazim digunakan sebagai sumber untuk kekuatan dan kesihatan badan.

Puak India Tupi Amazon mempunyai tabiat mengunyah kulit pokok Catuaba semasa memburu bagi meringankan keletihan mental dan fizikal malah mencegah mengantuk.

Catuaba juga boleh merawat keletihan dan kelemahan umum serta kebimbangan dan daya ingatan yang lemah.

Catuaba Nourishing Essence juga padat dengan bahan-bahan asli seperti berikut:-

Saw Palmetto adalah herba luar biasa bagi kaum lelaki. Ia digunakan oleh pengamal perubatan semulajadi untuk merawat pelbagai jenis penyakit seperti keradangan buah zakar, radang saluran kencing, batuk dan kesesakan nafas.

Ia juga digunakan untuk mengukuhkan kelenjar tiroid, menseimbangkan metabolisme, merangsang selera makan dan membantu penghadaman.

Herba yang hebat ini menjadi terkenal kerana penggunaannya dalam penumbuhan rambut, kesihatan prostat, meninggikan tenaga seksual dan dianggap sebagai tonik berkhasiat.

Biji Saw Palmetto juga boleh menyegarkan uretra dan juga digunakan untk mempertahankan fungsi sihat kelenjar tiroid dan sistem urinari.

Herba luar biasa ini tidak mempunyai sebarang kesan sampingan atau interaksi ubat.

Cordyceps adalah kulat perubatan yang juga dikenali sebagai kulat caterpillar atau Chongcao. Kulat ini mempunyai banyak ciri-ciri perubatan tetapi salah satu cirinya masih belum dimanfaatkan ialah kesan positifnya terhadap hati. Kepada mereka yang menghidapi penyakit hati, perubatan alternatif kini ditawarkan untuk membaiki hati yang rosak.

Kajian yang dijalankan ke atas pesakit hepatitis menunjukkan bahawa keadaan mereka bertambah baik selepas mengambil cordyceps terutamanya di bahagian hati. Kajian yang sama menunjukkan bahawa cordyceps juga mencetuskan kesan terbalik liver fibrosis hati.

Cordyceps juga sejenis antioksidan, ia adalah alternatif yang sesuai bagi makanan tambahan untuk kesihatan hati, buah pinggang serta paru-paru.

Ekstrak Biji Labu terdapat banyak manfaat yang ketara terhadap badan manusia yang telah ditemui sejak zaman purba oleh puak-puak Amerika Utara. Dan ia mengandungi pelbagai jenis vitamin, zat galian, serat, lemak dan protein yang penting dalam meningkatkan kesihatan badan.

Fungsi-fungsi utama biji labu termasuk boleh merendahkan tekanan darah, lipid, antioksidan, mengurangkan keadaan asma, mencegah artritis, penyakit prostat dan lain-lain lagi.



Lebih Jimat Dengan Pembelian Sekotak!. Sekotak ada 8 sachet.

1 kotak (8 sachet) : RM150

http://untuk-lelaki.webs.com/catuaba.htm






[SIZE="3"][SIZE="5"]
CARA NAK ORDER : sms 019-3701706 @ 013-3066540

Buat bayaran melalui cara-cara berikut: Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:[/SIZE]
[/SIZE]

[SIZE="3"]
MAYBANK
1642 8555 9999

CIMB
0116 0075164 527

PUBLIC BANK
4702 6594 35

BSN
0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM
12092 02281 0552

RHB BANK
16202700084814

BANK RAKYAT
220806174867



* Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

* H/ Phone : 013-3066540

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

* dan masa bank in. *

POS LAJU PERCUMA JIKA BARANGAN MELEBIHI RM100

http://untuk-lelaki.webs.com/catuaba.htm

[/SIZE]
[/CENTER][/B][/CENTER]

http://untuk-lelaki.webs.com/

notrexdame
Forumer

Male Number of posts : 224
Registration date : 19/05/2009

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum