Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Lot Banglo Cantik di Besut_Tepi Sekolah
by anjang Tue Oct 28, 2014 10:47 pm

» TERHANGAT & TERMURAH DI PASARAN!!!_Susu Kambing WITH Madu
by anjang Tue Oct 28, 2014 10:47 pm

» Rahsia Pengguna Prepaid Buat Duit Setiap Bulan
by ASBN Mon Apr 28, 2014 3:38 pm

» CATUABA ORIGINAL : Tenaga Lelaki Luarbiasa . Terbukti Hebat... COD di KL.
by tzy74 Wed Mar 12, 2014 2:15 am

» TAWARAN HEBAT VIMAX Original Canada - Saiz Senjata & Seksual : COD di KL
by tzy74 Wed Mar 12, 2014 2:12 am

» SPERMAX GEL : TERBARU Untuk Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang Zakar. COD di KL
by tzy74 Wed Mar 12, 2014 2:03 am

» Andropenis Gold|Produk Tambah Saiz Zakar
by notrexdame Wed Mar 13, 2013 10:42 pm

» Stud 100 | Spray Untuk Tahan Lama | Digunakan Di Serata Dunia |
by notrexdame Mon Mar 11, 2013 9:49 pm

» Lovekiss Strawberry Pelincir Seksual Berperisa Strawberry | Sungguh Aroma
by notrexdame Sun Mar 10, 2013 6:57 pm

» NEXUS Pheromone | Hormon Pemikat Wanita
by notrexdame Wed Mar 06, 2013 10:55 pm

» Beauty Breast Pump | Besar Dan Tegang Payudara
by notrexdame Thu Feb 28, 2013 9:18 pm

» Playboy Penis Pump | Pump Zakar | Besar | Panjang | Meluruskan Zakar
by notrexdame Tue Feb 26, 2013 8:38 pm

» Semi gauge pistol penis pump - untuk sedutan lebih kuat pembesaran zakar
by notrexdame Tue Feb 26, 2013 12:29 am

» SEMENAX PIL HERBA UNTUK TAMBAH AIR MANI, SPERMA & PANCUTAN
by notrexdame Thu Feb 21, 2013 10:16 pm

» Isteri Sempit | Isteri Ketat | Tongkat Madura | Tongkat Ajimat Madura
by notrexdame Tue Feb 19, 2013 11:23 pm



JOIN JER DAPAT CEK RM1000, RM2000, RM4500

View previous topic View next topic Go down

JOIN JER DAPAT CEK RM1000, RM2000, RM4500

Post by cileque83 on Thu Feb 26, 2009 9:41 pm

Asia Ceramic Marketing Sdn Bhd (780794-T) - ceramicclub.net

Salam perkenalan,
Merdekakan diri kita dari belenggu masaalah kewangan!!!
inginkan pendapatan tambahan dan yang berterusan walaupun tidak menaja?
inginkan biz yang menguntungkan dan rendah risiko?
biz secara Franchise, syarikat akan membuat pemasaran untuk kita
bertindak sekarang, syarikat kukuh, lebih 10 tahun berada di pasaran
Berminat? Sila layari laman web ini
http://www.jutawanceramic.com/cileque8310


Join je, terus dapat cek.
Beli RM900 dan syarikat akan menjual untuk kita RM1000, untung RM100
Beli RM1800 dan syarikat akan menjual untuk kita RM2000, untung RM200
Beli RM3600 dan syarikat akan menjual untuk kita RM4500, untung RM700


Bonus referal 10% ke 2%, voucher kesetiaan (giant/kfc/pizza) RM60 ke RM 250 dan lain lain insentif

Kalau berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut daftar free disini
http://www.jutawanceramic.com/cileque8310


sebarang pertanyaan e-mail saya di alamat:-
samsul_utm@yahoo.com
YM: cileque83
SMS: 0197990186 (samsul)

cileque83
Forumer

Male Number of posts : 5
Location : johor - sabah -kedah
Registration date : 26/02/2009

View user profile http://www.jutawanceramic.com/cileque8310

Back to top Go down

Re: JOIN JER DAPAT CEK RM1000, RM2000, RM4500

Post by cileque83 on Thu Feb 26, 2009 9:43 pm

Adakah konsep yang digunakan oleh Ceramic Business Club (CBC) ini halal di sisi Islam dan sah di sisi undang-undang?

Untuk pengatahuan anda, CBC menggunakan konsep Al-Bai' Bithaman Ajil (BBA).
BBA adalah kontrak jual beli dengan harga tangguh. Di bawah konsep ini,
anda memberi pembiayaan kepada syarikat untuk memiliki sesuatu aset di
mana anda akan membeli aset kepunyaan syarikat dengan harga tunai dan
kemudiannya menjual kembali aset tersebut kepada syarikat dengan harga
belian ditambah keuntungan dan company boleh membayar balik secara
tangguh atau ansuran.


(Sumber dari Bank Pertanian Malaysia: http://www.bpm.com.my/article.cfm?id=136)

cileque83
Forumer

Male Number of posts : 5
Location : johor - sabah -kedah
Registration date : 26/02/2009

View user profile http://www.jutawanceramic.com/cileque8310

Back to top Go down

Re: JOIN JER DAPAT CEK RM1000, RM2000, RM4500

Post by cileque83 on Thu Feb 26, 2009 9:43 pm

Ceramic Business Club (CBC) adalah berkonsepkan Loyalty Programme atau
Program Kesetiaan. Syarikat ini menjalankan perniagaan trading barangan
berasaskan ceramic dan menganjurkan satu Program Keahlian Privilege
yang menggunakan Sistem Jual Beli barang secara Sell Back Policy dalam
urusan perniagaannya. Kita beli produk kat syarikat Asia Ceramic
Marketing Sdn Bhd (780794-T).

Kita akan diberi 2 pilihan iaitu:
1. Kita ambil produk dan jual balik pada harga yang kita tetapkan sendri.
2. Bersetuju dengan polisi syarikat iaitu "Sell Back Policy", maksudnya
kita beli produk dan jual balik kepada syarikat. Pihak syarikat akan
membayar kepada kita secara ansuran/berperingkat (installment) mengikut
pakej yang kita ambil melalui pemberian "Post Dated Cheque".

Di CBC, ada 3 pakej yang ditawarkan iaitu:

1. Pakej A RM900 produk Tea Set, dan dapat 2 keping cek bernilai RM500
untung RM100 + RM60 voucher giant percuma (setiap 4 kali pembelian
produk TEA SET).

2. Pakej B RM1,800 produk Dinner Set, dan dapat 2 keping cek bernilai
RM1,000 untung RM200 + RM100 voucher giant/pizza/kfc/parkson (4 kali
pembelian produk DINNER SET).

3. Pakej C RM3800 produk (tea set + dinner set + warmer set), dan dapat
3 keping cek bernilai RM1500, untung RM700 + RM250 voucher
giant/pizza/kfc/parkson percuma (4 kali belian TEA SET + DINNER SET +
WARMER SET)

Kalau kita bersetuju dengan polisi sell back kita akan dapat cek
tersebut yang terus dipos ke rumah lebih kurang 10 hari selepas
pendaftaran. Tapi, kalau kita nak produk kita tak perlu setuju dengan
polisi tadi dan produk akan dipos ke rumah.

Jadi, kalau kita bersetuju dengan polisi sell back modal kita selamat,
contoh bagi pakej A. Dalam masa 2 bulan saja modal + untung kita akan
dapat balik, lagipun risiko memang rendah sebab lepas join cek akan
sampai ke rumah kita dalam masa 10 hari bekerja, kita tunggu tarikh
yang ditulis pada cek tersebut untuk clear masuk ke dalam akaun bank
kita.

cileque83
Forumer

Male Number of posts : 5
Location : johor - sabah -kedah
Registration date : 26/02/2009

View user profile http://www.jutawanceramic.com/cileque8310

Back to top Go down

Re: JOIN JER DAPAT CEK RM1000, RM2000, RM4500

Post by cileque83 on Thu Feb 26, 2009 9:44 pm

INGINKAH anda MENJANA PENDAPATAN cara SANTAI??
1) Buat DUIT Dari RUMAH
1) Pendapatan BERTERUSAN Setiap Bulan DIJAMIN!
2) Bukan PELABURAN INTERNET
3) Bukan Program DUDUK DIAM DAPAT DUIT!

KERANA??
Ada Kerja Mudah Untuk Anda..

1. Pergi Bank Masukkan Cek Dalam Akaun Anda
2. Repurchase Dari website Rasmi http://www.ceramicclub.net
3. Dapat Untung RM100, RM200 atau RM700

Ya! Memang Betul!!! Sistem Franchise Sell Back Policy
Sememangnya Mudah, Simple Dan Menarik!!!
Jika Si MALAS Pun Boleh Buat DUIT,
Apatah Lagi Kalau Anda Seorang Yang RAJIN!!

Pakej Franchise Yang Sungguh Unik & Betul-betul Berkesan!
Hebat! Mudah & Telus!!

Dengan hanya membeli pakej di bawah ini:
A) Pakej Booster RM900 = Pulangan RM1,000
B) Pakej Booster RM1,800 = Pulangan RM2,000
C) Pakej Booster RM3,800 = Pulangan RM4,500
Anda sudah punyai pendapatan TETAP setiap bulan!!!

cileque83
Forumer

Male Number of posts : 5
Location : johor - sabah -kedah
Registration date : 26/02/2009

View user profile http://www.jutawanceramic.com/cileque8310

Back to top Go down

Re: JOIN JER DAPAT CEK RM1000, RM2000, RM4500

Post by Sponsored content Today at 10:11 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum