Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Lot Banglo Cantik di Besut_Tepi Sekolah
by anjang Tue Oct 28, 2014 10:47 pm

» TERHANGAT & TERMURAH DI PASARAN!!!_Susu Kambing WITH Madu
by anjang Tue Oct 28, 2014 10:47 pm

» Rahsia Pengguna Prepaid Buat Duit Setiap Bulan
by ASBN Mon Apr 28, 2014 3:38 pm

» CATUABA ORIGINAL : Tenaga Lelaki Luarbiasa . Terbukti Hebat... COD di KL.
by tzy74 Wed Mar 12, 2014 2:15 am

» TAWARAN HEBAT VIMAX Original Canada - Saiz Senjata & Seksual : COD di KL
by tzy74 Wed Mar 12, 2014 2:12 am

» SPERMAX GEL : TERBARU Untuk Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang Zakar. COD di KL
by tzy74 Wed Mar 12, 2014 2:03 am

» Andropenis Gold|Produk Tambah Saiz Zakar
by notrexdame Wed Mar 13, 2013 10:42 pm

» Stud 100 | Spray Untuk Tahan Lama | Digunakan Di Serata Dunia |
by notrexdame Mon Mar 11, 2013 9:49 pm

» Lovekiss Strawberry Pelincir Seksual Berperisa Strawberry | Sungguh Aroma
by notrexdame Sun Mar 10, 2013 6:57 pm

» NEXUS Pheromone | Hormon Pemikat Wanita
by notrexdame Wed Mar 06, 2013 10:55 pm

» Beauty Breast Pump | Besar Dan Tegang Payudara
by notrexdame Thu Feb 28, 2013 9:18 pm

» Playboy Penis Pump | Pump Zakar | Besar | Panjang | Meluruskan Zakar
by notrexdame Tue Feb 26, 2013 8:38 pm

» Semi gauge pistol penis pump - untuk sedutan lebih kuat pembesaran zakar
by notrexdame Tue Feb 26, 2013 12:29 am

» SEMENAX PIL HERBA UNTUK TAMBAH AIR MANI, SPERMA & PANCUTAN
by notrexdame Thu Feb 21, 2013 10:16 pm

» Isteri Sempit | Isteri Ketat | Tongkat Madura | Tongkat Ajimat Madura
by notrexdame Tue Feb 19, 2013 11:23 pm



Tukar Alamat IP Melalui Browser

View previous topic View next topic Go down

Tukar Alamat IP Melalui Browser

Post by Zero on Mon Nov 24, 2008 8:47 am

Salam again..

Anda boleh menukar alamat IP tanpa menggunakan software seperti Hide My 2008 tetapi terus menggunakan browser.. (dilakukan dalam browser sahaja)

Kelebihan menukar alamat IP dalam browser adalah membenarkan seseorang untuk melayari laman web tersebut dimana laman web tersebut telah pun ban atau kena blacklist IP seseorang tersebut.. Disamping itu, menyembunyikan identiti sebenar pengguna internet tersebut.

Caranya,

1. Pergi ke salah satu laman web dibawah ini:

  • http://www.backdoorplease.info
  • http://www.accessgranted.info
  • http://www.furyschool.info
  • http://www.gameforme.info
  • http://www.iruleatschool.info
  • http://www.madunblocker.info
  • http://www.sweetenter.info
  • http://www.takemein.info
  • http://www.wannacomein.info
  • http://www.yesdude.info

2. Letakkan URL kat bahagian browse.. contohnya kita letak http://www.whatismyipaddress.com seperti gambar dibawah:



Kenapa guna alamat seperti http://www.whatismyipaddress.com? kerana kt nak lihat & uji sama ada tukar alamat ip tu berjaya ataupun tidak.. contohnya gambar seperti dibawah menunjukkan negara adalah United States sedangkan negara yang sebenarnya adalah Malaysia:



Ok.. dah tukar..

Sekian. Smile

Zero
Forumer

Male Number of posts : 112
Location : Sabah, KK
Job/hobbies : Pelajar Je..
Registration date : 23/11/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: Tukar Alamat IP Melalui Browser

Post by Fox on Tue Nov 25, 2008 9:15 pm

ooo kamu mau tapuk tapuk aaa. bgtau pulis

_________________


"Ingatlah ketika kamu menerima (berita bohong) itu dari mulut ke mulut & kamu katakan dengan mulutmu apa yang tidak kamu ketahui sedikit pun & kamu menganggapnya remeh padahal dalam pandangan ALLAH itu soal besar & mengapa kamu tidak berkata ketika mendengarnya ,"tidak pantas bagi kita membicarakan ini,MahaSUCI Engkau, ini adalah kebohongan yang besar"

Fox
Administrator

Male Number of posts : 110
Location : Putatan Kota Kinabalu
Job/hobbies : Yezza
Registration date : 22/11/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: Tukar Alamat IP Melalui Browser

Post by decks on Tue Nov 25, 2008 11:55 pm

nah ha.. bgus ni kasi tapuk2 ip... rutin harian suda... jeng jeng jeng,,, Twisted Evil


sepa2 y jumpa software hide my ip 2008+crack dia, post sini.. sy mau... tp mcm hide ip ni kasi black list pula key klu lebih dari 1 pengguna... What a Face


Last edited by decks on Tue Nov 25, 2008 11:58 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : terlupa ba kikikiki)

decks
Forumer

Male Number of posts : 239
Age : 31
Location : Kota Marudu, Kiulu Tamparuli,
Job/hobbies : dengar2 music, jalan2, surf tenet.. heh heh..
Registration date : 23/11/2008

View user profile http://www.mblog.com.my/tambalut

Back to top Go down

Re: Tukar Alamat IP Melalui Browser

Post by budakbaru2009 on Mon Feb 09, 2009 6:43 pm

tp guna ni smua user susa download 2, coz addres brubah suda dari original link dia, kna modified utk masking suda kn Sad

budakbaru2009
Forumer

Male Number of posts : 71
Registration date : 09/02/2009

View user profile http://albertrulez.webs.com

Back to top Go down

Re: Tukar Alamat IP Melalui Browser

Post by Sponsored content Today at 3:14 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum