Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Lot Banglo Cantik di Besut_Tepi Sekolah
by anjang Tue Oct 28, 2014 10:47 pm

» TERHANGAT & TERMURAH DI PASARAN!!!_Susu Kambing WITH Madu
by anjang Tue Oct 28, 2014 10:47 pm

» Rahsia Pengguna Prepaid Buat Duit Setiap Bulan
by ASBN Mon Apr 28, 2014 3:38 pm

» CATUABA ORIGINAL : Tenaga Lelaki Luarbiasa . Terbukti Hebat... COD di KL.
by tzy74 Wed Mar 12, 2014 2:15 am

» TAWARAN HEBAT VIMAX Original Canada - Saiz Senjata & Seksual : COD di KL
by tzy74 Wed Mar 12, 2014 2:12 am

» SPERMAX GEL : TERBARU Untuk Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang Zakar. COD di KL
by tzy74 Wed Mar 12, 2014 2:03 am

» Andropenis Gold|Produk Tambah Saiz Zakar
by notrexdame Wed Mar 13, 2013 10:42 pm

» Stud 100 | Spray Untuk Tahan Lama | Digunakan Di Serata Dunia |
by notrexdame Mon Mar 11, 2013 9:49 pm

» Lovekiss Strawberry Pelincir Seksual Berperisa Strawberry | Sungguh Aroma
by notrexdame Sun Mar 10, 2013 6:57 pm

» NEXUS Pheromone | Hormon Pemikat Wanita
by notrexdame Wed Mar 06, 2013 10:55 pm

» Beauty Breast Pump | Besar Dan Tegang Payudara
by notrexdame Thu Feb 28, 2013 9:18 pm

» Playboy Penis Pump | Pump Zakar | Besar | Panjang | Meluruskan Zakar
by notrexdame Tue Feb 26, 2013 8:38 pm

» Semi gauge pistol penis pump - untuk sedutan lebih kuat pembesaran zakar
by notrexdame Tue Feb 26, 2013 12:29 am

» SEMENAX PIL HERBA UNTUK TAMBAH AIR MANI, SPERMA & PANCUTAN
by notrexdame Thu Feb 21, 2013 10:16 pm

» Isteri Sempit | Isteri Ketat | Tongkat Madura | Tongkat Ajimat Madura
by notrexdame Tue Feb 19, 2013 11:23 pm



Tinguk Online Veoh dan cara-cara download tanpa downloader veoh y buruk tu ^_^

View previous topic View next topic Go down

Tinguk Online Veoh dan cara-cara download tanpa downloader veoh y buruk tu ^_^

Post by decks on Mon Nov 24, 2008 12:10 am

Seperti yang kita tau, ip malaysia kna blok bila pigi tinguk2 website veoh y bnyk movie tu..
ok.. sara-sara dia sanang saja...
1. Tukar ip connection anda... guna software apa sahaja y bole menukarkan ip anda..bnyk d tenet.. y pnting ip dari luar negara(browser anonymous pun bole.. misalnya, www.sureproxy.com..n bnyk lagi.. type url n browse..)heheheheeh.. nah... buli suda masuk web veoh dot kom....!!tp blum lagi dpt donlod tu... preview 5 minit ja... ^_^
2. cara-cara mo donlod pula tanpa guna downloader veoh y paling lambat di dunia ialah:
------i. Masuk video y mau di donlod...
------ii. Copy permalink dia... cth: http://www.veoh.com/videos/v662649AZs7Sq49.....
------iii. Pigi d website ni.... http://www.tvzone.us/add.html....
------iv. Paste permalink tadi di URL Links... dan pastikan anda suda menginstal download manager.. saya sarankan guna Internet Download Manager...dan pastikan juga d Files Type download manager tu suda ada format FLV...klu teda, sila type... Razz
------v. Setelah d paste, pastikan anda kasi tanda juga itu auto start video... lpas tu, dia akan loading sendiri d sblh kanan browser anda.. Razz jgn tunggu dia loading... pisit saja tu icon internet manager(Internet Exploror) atau kalau anda guna fireee fox, dia akan automatik masuk ke Internet Download Manager anda...kmdian download suda...bukan preview 5 minit lagi... yeh yeh... tinggal tunggu siap donlod lagi... Twisted Evil
nah....sanang ja bah kan... ^_^

decks
Forumer

Male Number of posts : 239
Age : 31
Location : Kota Marudu, Kiulu Tamparuli,
Job/hobbies : dengar2 music, jalan2, surf tenet.. heh heh..
Registration date : 23/11/2008

View user profile http://www.mblog.com.my/tambalut

Back to top Go down

Re: Tinguk Online Veoh dan cara-cara download tanpa downloader veoh y buruk tu ^_^

Post by Fox on Tue Nov 25, 2008 9:18 pm

hehe, tapi bukan byk lagi site ada tu offer movi unline ka kio? Razz

_________________


"Ingatlah ketika kamu menerima (berita bohong) itu dari mulut ke mulut & kamu katakan dengan mulutmu apa yang tidak kamu ketahui sedikit pun & kamu menganggapnya remeh padahal dalam pandangan ALLAH itu soal besar & mengapa kamu tidak berkata ketika mendengarnya ,"tidak pantas bagi kita membicarakan ini,MahaSUCI Engkau, ini adalah kebohongan yang besar"

Fox
Administrator

Male Number of posts : 110
Location : Putatan Kota Kinabalu
Job/hobbies : Yezza
Registration date : 22/11/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: Tinguk Online Veoh dan cara-cara download tanpa downloader veoh y buruk tu ^_^

Post by decks on Tue Nov 25, 2008 11:46 pm

mmg bnyk.. tp klu video y d sari teda dlm website tu, dan d veoh ja ada kunun...? masam mna... baek tau sedia kan.. hehehe farao

decks
Forumer

Male Number of posts : 239
Age : 31
Location : Kota Marudu, Kiulu Tamparuli,
Job/hobbies : dengar2 music, jalan2, surf tenet.. heh heh..
Registration date : 23/11/2008

View user profile http://www.mblog.com.my/tambalut

Back to top Go down

Re: Tinguk Online Veoh dan cara-cara download tanpa downloader veoh y buruk tu ^_^

Post by faquhar on Wed Nov 26, 2008 11:50 am

kalau sape2 yang tak dapat masuk veoh.com boleh masuk website ni

pakai different proxy confirm kita dari malaysia leh masuk..

http://www.seekprince.info

faquhar
Forumer

Male Number of posts : 33
Registration date : 22/11/2008

View user profile http://www.faquhar.com

Back to top Go down

Re: Tinguk Online Veoh dan cara-cara download tanpa downloader veoh y buruk tu ^_^

Post by Sponsored content Today at 10:11 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum